Σε κατάσταση απόγνωσης βρίσκεται ο σύζυγος της 54χρονης Ε.Ρ η οποία επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, τις 13 Μαρτίου 2014, πηδώντας στο κενό από τα ενετικά τείχη – δίπλα από το άγαλμα του Βενιζέλου – στο Ηράκλειο (δείτε εδώ).
Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μπριτζολάκη, συζύγου της παρ’ ολίγον αυτόχειρα, στο Flashnews.gr, η ίδια έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της αλλά η παρουσία αρκετών δυσκολιών και προβλημάτων, λειτουργούν ανασταλτικά για τη βελτίωση της υγείας της.
Συγκεκριμένα, η 54χρονη, έως και σήμερα, νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με πολλαπλά τραύματα, κυρίως, στα κάτω άκρα και τη σπονδυλική στήλη ενώ η κλινική της εικόνα απαιτεί εξειδικευμένη (αποκλειστική) νοσηλευτική φροντίδα επί 24ωρου βάσεως.
Όπως επισημαίνει ο κ. Μπριτζολάκης, παρά την ευαισθητοποίηση και τη στήριξη που υπήρξε από το νοσοκομείο, ορισμένους φορείς ή μεμονωμένα άτομα, αδυνατεί ν’ ανταπεξέλθει στην οικονομική επιβάρυνση που προϋποθέτει η συνεχής νοσηλευτική εξυπηρέτηση της συζύγου του (150 ευρώ την ημέρα) καθώς ο ίδιος λαμβάνει, μόνον, μια σύνταξη αναπηρίας που δεν επαρκεί για τη κάλυψη, όλων, των εξόδων.
Ακόμα, ανέφερε ότι την ίδια στιγμή, που βιώνει αυτά, έχει την ευθύνη και για την 14χρονη κόρη της οικογένειας. 
Μάλιστα, με εμφανή τα σημάδια της εξάντλησης και υπό έντονη συναισθηματική φόρτιση, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Δεν αντέχω άλλο…θα ζητήσω να με βάλουν δίπλα στη γυναίκα μου, να πεθάνουμε μαζί».
Να σημειωθεί, ότι έχει ανοίξει τραπεζικός λογαριασμός για οικονομική βοήθεια στην εν λόγω περίπτωση: Τράπεζα Πειραιώς 6366-011222-630

Flashnews.gr / Γιώργος Σαριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook