Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου, πραγματοποιήθηκε χθες 30-4-2014 η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού << ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ >> του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Χαράλαμπου Γιαννόπουλου, που διεκδικεί τη Διοίκηση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο επιτυχημένος πρώην δήμαρχος Θραψανού κύριος Μανόλης  Λαδωμένος. Ο κ. Λαδωμένος όπως και ο επίσης καταξιωμένος πρώην δήμαρχος Καστελλίου κύριος Ιωάννης Δοκιανάκης συνεχίζουν να αγωνίζονται για το κοινό καλό του διευρυμένου Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στηρίζοντας την παράταξη των έργων και όχι των ανυπόστατων υποσχέσεων. Την παράταξη της <<Δημοκρατικής Συνεργασίας>>. 

Στην συγκέντρωση κατέθεσαν τις απόψεις τους αρκετοί υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, το μεγαλύτερο ποσοστό του οποίου αποτελείται από νέους ανθρώπους. Νέους στα κοινά αλλά και στην ηλικία. 

Οι νέες υποψηφιότητες σε συνδυασμό με το ήθος, τις γνώσεις και την εμπειρία του κυρίου Γιαννόπουλου δίνει αέρα αισιοδοξίας κι ελπίδας στους πολίτες που δικαίως ανησυχούν για την πορεία του τόπου. Αυτό δείχνει και η προσέλευση πλήθους πολιτών  που αυτοβούλως παρευρέθησαν στην εκδήλωση για να στηρίξουν την παράταξη. 

Ο κύριος Γιαννόπουλος εκφράζοντας το διαχρονικό πνεύμα της παράταξης, τόνισε ότι κάθε δίκαιος αγώνας μπορεί να συνδυάσει τον δυναμισμό και την αγωνιστικότητα με την ευγένεια και το ήθος. 

Με άοκνο, αγωνιστικό πνεύμα και με αγάπη προς όλους τους συνδημότες και τον τόπο, η Δημοκρατική Συνεργασία ξεκίνησε τον αγώνα. Αγώνα παλινόρθωσης και ανάπτυξης.