Για την Ολλανδία και το Μπρόκελεν, αναχωρεί την Παρασκευή το πρωί (20/05), η επίλεκτη ομάδα του Εργοτέλη, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές ηλικίας 18 έως 21 ετών, προκειμένου να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Breukelen Cup». 
Εκτός από τους «κιτρινόμαυρους», στο τριήμερο τουρνουά συμμετέχουν οι: Stichtse Vecht, FC Utrecht, Sparta Rotterdam, ADO Den Haag, AS Trencin, FC Volendam και FC Breukelen. Την Παρασκευή (20/05), στις 7.30μ.μ. ώρα Ελλάδας, θα ξεκινήσει το παιχνίδι του κρητικού συγκροτήματος με την AS Trencin. Την 18μελή αποστολή του 

Εργοτέλη απαρτίζουν οι: 

Ζαχαρίας Καβουσάκης, Γιάννης Δερμιτζάκης, Γιώργος Σαρρής, Μανόλης Κανδηλάκης, Μανόλης Τζανακάκης, Κωνσταντίνος Πρωτογεράκης, Βαλάντης Κοζορώνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Ζάνι Κούρτι, Χρήστος Χρυσοφάκης, Άγγελος Χαντί, Γιάννης Δωματάς, Μπρούνο, Αλμπι Άλλα, Αντώνης Μπουρσέλης, Νίκος Λουμπάκης, Αινείας Καλογέρης και ο υπό δοκιμή ομογενής Άγγελος Πούρνος. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Σταύρος Λαμπράκης, προπονητής της ομάδας, ο Βασίλης Πλεσίτης, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο γιατρός Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook