Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΩ και ΣΕΒΟΜΑΙ την πόλη μου: ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων», που υλοποιεί για τρίτη χρονιά ο Δήμος Χανίων με τη συνεργασία επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων πολιτισμού και τουρισμού.

Το πρόγραμμα για την Κυριακή 04 Μαϊου 2014, είναι το εξής : Ώρα 11.00, Ξενάγηση “Φάρος Χανίων & Μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής – Μινωικό Πλοίο\’\’ (από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, κ. Μανώλη Πετράκη / Σημείο Συνάντησης: Νεώριο του Μόρο – Ενετικό Λιμάνι), Αναμενόμενη διάρκεια ξενάγησης 3 ώρες.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαϊου 2014 με το εξής πρόγραμμα :

Ώρα 11.00, Ξενάγηση “Χριστιανικά Μνημεία της Παλιάς Πόλης των Χανίων” (από τον Αρχαιολόγο κ. Κωνσταντίνο Ψαράκη / Σημείο Συνάντησης – Αφετηρία: Πλατεία Δημοτικής Αγοράς). Αναμενόμενη διάρκεια ξενάγησης 3 ώρες.

Ώρα 18.00, “Περίπατος στη Μινωική Κυδωνία” (από την Αρχαιολόγο κα. Ευτυχία Πρωτοπαπαδάκη / Σημείο Συνάντησης – Αφετηρία: Πλατεία Δημοτικής Αγοράς).

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 -13:00, στο τηλέφωνο: 28213 41666 ή στο e-mail: [email protected].

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook