Με δύο απόντες συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ εν’ όψει play-offs. O λόγος για τον νέο μεγάλο άτυχο της κρητικής ομάδας Λάζαρο Χαριτωνίδη και τον επίσης τραυματία, Ερόλ Μπουλούτ. Ο δυναμικός ταλαντούχος αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί πόδι, στο προηγούμενο φιλικό με τον Γιούχτα (11/05), στο ΒΑΚ και την επόμενη εβδομάδα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. 
 Σχετικά με τον Tούρκο μεσοαμυντικό, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα, ακολουθεί καθημερινά θεραπεία και από την επόμενη εβδομάδα, πρόκειται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του αναζητούν αντίπαλο για το Σάββατο (21/05), προκειμένου οι «ασπρόμαυροι» να δώσουν δεύτερη φιλική αναμέτρηση, μέσα στην εβδομάδα. 
Σ’ αυτήν αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι έντεκα που ξεκίνησαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την Πέμπτη (19/05), η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που έπαιξαν στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (18/05), με τον Γιούχτα, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο έτρεξαν, έκαναν ασκήσεις αποθεραπείας και μασάζ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις

τακτικής. Ο «Αναστό» έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (20/05), στις 5μ.μ., στο ΒΑΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook