Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ, η κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Ηρακλείου με το συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» κ. Τάσου Μανιαδάκη.

Με αναφορές στα καυτά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Κρήτης, δυνατό και μεστό λόγο, η ομιλία του κ. Τάσου Μανιαδάκη εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και δίκαια χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες συμμετοχές στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Περιφέρειας Κρήτης.

\"\"

\"\"

Στην εκδήλωση του κ. Τάσου Μανιαδάκη παρευρέθηκαν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Σεραφείμ Τσόκας και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του ίδιου συνδυασμού κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, οι οποίοι στο χαιρετισμό τους τόνισαν την πίστη και την ελπίδα τους στους νέους ανθρώπους όπως ο κ. Τάσος Μανιαδάκης που με αγνές προθέσεις, φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες «κατεβαίνουν» στον πολιτικό στίβο διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

\"\"

Παρευρέθηκαν o Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ Κρήτης) κ.κ. Αντώνης Γρηγοράκης και Γεώργιος Λυρώνης, , ο τ. πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος κ. Γεώργιος Κυδωνάκης, ο τ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Γεώργιος Χονδράκης, οι επίτιμοι πρόεδροι των Μινωικών Γραμμών κ.κ. Στυλιανός Σαρρής και Εμμανουήλ Κουλεντάκης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μετόχων των Μινωικών Γραμμών, κ.κ. Σαμψών Ορφανουδάκης και Ηρακλής Καλογεράκης, ο τ. δήμαρχος Τυμπακίου κ Μιχαήλ Μαρκομιχελάκης, ο τ. πρόεδρος του Ο.Λ.Η. κ Εμμανουήλ Ταμπάκης, ο τ. αντιπρόεδρος του Ο.Λ.Η. κ. Νικόλαος Αντωνακάκης, ο τ. Λιμενάρχης και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Ηρακλείου κ. Μαρίνος Παττακός και πλήθος εκλεκτών φίλων και υποστηρικτών του κ. Τάσου Μανιαδάκη.

\"\"

\"\"

Δείτε εδώ την κεντρική ομιλία του Τάσου Μανιαδάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook