Την Παρασκευή 02/05/2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Πρωτοβουλία 100/5 - Ενωμένοι Χανιώτες» κ. Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από μέλη της πρωτοβουλίας, επισκέφτηκε τα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (O.A.K.), όπου τον υποδέχτηκαν ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού κ. Λευτέρης Κοπάσης και στελέχη του οργανισμού, ενώ πραγματοποιήθηκε σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης με τα γραφεία του οργανισμού στο Ηράκλειο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Παπαδογιάννης, αφού ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που υλοποιεί ή σχεδιάζει ο Ο.Α.Κ., αναφέρθηκε στον σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο που έχει ο οργανισμός ενώ τόνισε ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει έχει την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του ίδιου αλλά και της πρωτοβουλίας και υπενθύμισε ότι ήταν ο πρώτος που έφερε το θέμα του Ο.Α.Κ. προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, την στιγμή που η παρούσα δημοτική αρχή ήταν αντίθετη.

Τελειώνοντας ο κ. Παπαδογιάννης επεσήμανε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η συνέχιση και περεταίρω συνεργασία του Δήμου με τον Ο.Α.Κ., για την καλύτερη αξιοποίηση της σημαντικής γνώσης αλλά και εμπειρίας των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.