Την Παρασκευή 02/05/2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Πρωτοβουλία 100/5 – Ενωμένοι Χανιώτες» κ. Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από μέλη της πρωτοβουλίας, επισκέφτηκε τα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (O.A.K.), όπου τον υποδέχτηκαν ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού κ. Λευτέρης Κοπάσης και στελέχη του οργανισμού, ενώ πραγματοποιήθηκε σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης με τα γραφεία του οργανισμού στο Ηράκλειο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Παπαδογιάννης, αφού ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που υλοποιεί ή σχεδιάζει ο Ο.Α.Κ., αναφέρθηκε στον σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο που έχει ο οργανισμός ενώ τόνισε ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει έχει την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του ίδιου αλλά και της πρωτοβουλίας και υπενθύμισε ότι ήταν ο πρώτος που έφερε το θέμα του Ο.Α.Κ. προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, την στιγμή που η παρούσα δημοτική αρχή ήταν αντίθετη.

Τελειώνοντας ο κ. Παπαδογιάννης επεσήμανε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η συνέχιση και περεταίρω συνεργασία του Δήμου με τον Ο.Α.Κ., για την καλύτερη αξιοποίηση της σημαντικής γνώσης αλλά και εμπειρίας των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook