Το σημαντικό και πολύπλευρο έργο της ΔΕΔΙΣΑ εξήρε ο Δήμαρχος Χανίων και εκ νέου υποψήφιος, Μανώλης Σκουλάκης, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε σήμερα Παρασκευή 2 Μαΐου, με τη Διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων της διαδημοτικής επιχείρησης, στην οποία κύριος μέτοχος είναι ο Δήμος Χανίων.

Ο κ. Σκουλάκης, ο οποίος συνοδευόταν από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας», άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τόνισε ότι η παράταξη του θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ΔΕΔΙΣΑ, όπως έκανε μέχρι σήμερα ως Δημοτική Αρχή, γιατί πιστεύει στο ρόλο και στο έργο της.

Παράλληλα ο κ. Σκουλάκης συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Β. Καστρινάκη και την Αντιπρόεδρο κα. Μ. Κοκκινάκη για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΔΙΣΑ σε όλο το φάσμα της διαχείρισης, το σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων, την προεπεξεργασία και την τελική διάθεση, τη διαλογή στην πηγή, την αποκομιδή, την εναλλακτική διαχείριση με αξιοποίηση των τεχνολογιών περιβάλλοντος προσθέτοντας ότι «η ΔΕΔΙΣΑ είναι μια επιχείρηση πρότυπο τόσο για την Ελλάδα, όσο και για το εξωτερικό και τα αποτελέσματα της επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτήν, τα τελευταία χρόνια».

Επισκέψεις Σκουλάκη στο Λιμεναρχείο & το Λιμενικό Ταμείο Χανίων

Στο μεταξύ, την Τετάρτη 30 Απριλίου, ο Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο και το Νομαρχιακό Λιμενικό Ταμείο Χανίων. Στο πλαίσιο των επαφών του, ο κ. Σκουλάκης συζήτησε με τον Λιμενάρχη κ. Δ. Δαριβιαννάκη για την αστυνόμευση στη λιμενική ζώνη ενώ επανέλαβε την άποψη της παράταξης του ότι πρέπει να παραμείνει η έδρα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων στο Ενετικό Λιμάνι, αφού οι υπηρεσίες, που επιτελούνται είναι απαραίτητες για την επιτήρηση και την εύρυθμη λειτουργία της περιοχής, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο.

«Ναι» Σκουλάκη για τη δημιουργία βάσης Υδροπλάνων στη Σούδα

Τέλος, ο κ. Σκουλάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Κ. Μπροκαλάκη και μέλη της διοίκησης αυτού, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα έργα ανάπλασης, συντήρησης και βελτίωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη στο λιμάνι της Σούδας ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Σκουλάκη για τα θέματα της Κρουαζιέρας και της δημιουργίας βάσης υδροπλάνων, θέμα για το οποίο ο νυν Δήμαρχος εξέφρασε την υποστήριξη του στην πρόθεση του Λιμενικού Ταμείου για δημιουργία υδατοδρομίου στη Σούδα .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook