Την ακόλουθη απάντηση έδωσε η περιφέρεια Κρήτης μετα τις βολές του Σεραφείμ Τσόκα για παράνομες προσλήψεις:

\”Ο κ. Τσόκας γνωρίζει ως εν ενεργεία γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης ότι η Περιφέρεια Κρήτης όπως και οι λοιπές Περιφέρειες της χώρας δεν έχουν προσλάβει ούτε πρόκειται να προσλάβουν και μάλιστα πριν από τις εκλογές οποιοδήποτε εργαζόμενο. Αντιθέτως η κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος ο κ. Τσόκας (ως γ.γ.), μέσω ΟΑΕΔ προκειμένου να ανακουφίσει το πρόβλημα της ανεργίας υπογράφει πεντάμηνες συμβάσεις εργασίας με μακροχρόνια ανέργους οι οποίοι εργάζονται σε Περιφέρειες, Δήμους και σε άλλους Δημόσιους Οργανισμούς.

Η Περιφέρεια Κρήτης αξιοποιώντας τις προσλήψεις αυτές ψηφιοποιεί τα αρχεία όλων των διευθύνσεων συγκοινωνιών της Κρήτης για να προσφέρει αποτελεσματικότερες υπηρεσίες στους πολίτες του νησιού.

 Ενώ λοιπόν ο κ. Τσόκας τα γνωρίζει όλα αυτά (αφού θητεύει στο ίδιο Υπουργείο) καταγγέλλει, με προφανής προεκλογικές σκοπιμότητες, την Περιφέρεια Κρήτης για προσλήψεις οι οποίες προκηρύχθηκαν στις 19 Δεκεμβρίου 2013 από το υπουργείο Ανάπτυξης (σε πανελλαδική κλίμακα) όπου συνεχίζει να είναι γενικός γραμματέας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook