Τα αγροτικά θέματα μπήκαν στο επίκεντρο της σημερινής περιοδείας του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ηρακλείου.

Ο αντιπεριφερειάρχης και το κλιμάκιο των περιφερειακών συμβούλων του επισκέφτηκαν τα χωριά: Πρινιάς, Άνω και Κάτω Ασίτες, Πυργού, Άγιος Μύρωνας, Πενταμόδι, Πετροκέφαλο και Βούτες.

Οι κάτοικοι των περιοχών επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στο κλιμάκιο του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη τους στο συνδυασμό και στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στις επαφές που έγιναν ο αντιπεριφερειάρχης αλλά και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο που έχει γίνει ειδικά στον αγροτικό τομέα με στόχο την στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε απο τον κ. Κουκιαδάκη στην προσπάθεια ανάδειξης της ποιότητας των κρητικών προϊόντων, μέσα από την ενιαία ονομασία «ΚΡΗΤΗ», ισχυροποιώντας τη θέση τους στις αγορές εσωτερικού και εξωτερικού. Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης ήδη έχουν πιστοποιηθεί 161 προϊόντα με το σήμα ποιότητας και εντοπιότητας-brand name "ΚΡΗΤΗ", δηλαδή την ενιαία ταυτότητα, βάσει της οποίας τα προϊόντα μας θα υποστηρίζονται στις διεθνής και εγχώριες αγορές.