Τέλος στη δράση 58χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είχε προσληφθεί και εργαζόταν σε οικία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, έθεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί.

Προηγήθηκε καταγγελία των ιδιοκτητών της οικίας, σύμφωνα με την οποία εκλάπη τμηματικά, από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού τους, στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, χρηματικό ποσό που αγγίζει τις 125.000 ευρώ.

Ακολούθησε διερεύνηση των καταγγελλομένων και οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο 58χρονος δράστης, τη στιγμή που επιχειρούσε να αφαιρέσει από το χρηματοκιβώτιο των εργοδοτών του, το ποσό των 10.000 ευρώ.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αντικλείδι του χρηματοκιβωτίου, και ένα αντικλείδι θωρακισμένης πόρτας, που οδηγούσε στο χώρο όπου βρίσκονταν το χρηματοκιβώτιο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 58χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βιβλιάρια καταθέσεων, αποδείξεις προθεσμιακών καταθέσεων, γραμμάτια είσπραξης και εντάλματα πληρωμής, μέσω των οποίων προκύπτει η διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών.

Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία επαναληπτική καραμπίνα, με 41 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς , θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

newpost.gr