Με αφορμή την απάντηση της απερχόμενης Περιφερειακής αρχής (δείτε εδώ) σε ανακοίνωση του γραφείου του Σεραφείμ Τσόκα (δείτε εδώ) επισημαίνονται τα εξής:

Πρώτον, ο Σεραφείμ Τσόκας και ενώ δεν υπάρχει ασυμβίβαστο ,έχει υποβάλλει την παραίτηση του από γ. γ του υπ Ανάπτυξης και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας.

Δεύτερον, ο Σεραφείμ Τσόκας δεν έχει ψηφίσει κανένα μνημόνιο σε αντίθεση με τον Σ. Αρναουτάκη, που ως βουλευτής και υφυπουργός ψήφισε «ναι» στην υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, και στο πρώτο μνημόνιο και μάλλον τα λησμονεί.

Τρίτον, στην απάντηση του ο απερχόμενος περιφερειάρχης επιχειρεί να αποπροσανατολίσει και να περιορίσει το θέμα των προσλήψεων σε ένα και μόνο τομέα.

Τέταρτο, ας δώσει στη δημοσιότητα εγγράφως πόσοι, ποιοι και με τι διαδικασίες έχουν προληφθεί -με κάθε είδους σχέση – από την Περιφέρεια στην απέλπιδα προσπάθεια της να περιορίσει τον κατήφορο της παράταξης του.

Πέμπτο, σήμερα που η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, κανείς δεν είναι δυνατόν να είναι εναντίον της εύρεσης εργασίας και της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών. Εκείνο όμως που προκαλεί απορία και ευλόγα ερωτήματα είναι πως μια προκήρυξη για τους παραπάνω λόγους εφαρμόζεται παραμονές εκλογών.

Και τέλος, έκτο, είναι γνωστές οι μεθοδεύσεις της Περιφέρειας και η συμπεριφορά της όχι μόνο με τις υποσχέσεις, τις συμβάσεις, αλλά και με την «κολυβοποίηση» για διάφορες ενισχύσεις σωματείων και φορέων για καθαρά προεκλογικούς λόγους και τη συλλογή βιογραφικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook