Mε ιδιαίτερη εγκαρδιότητα υποδέχτηκαν σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής της Μεσαράς τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” κατα την περιοδεία τους σε χωριά των δήμων Φαιστού και Γόρτυνας.

Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης οι μεσαρίτες επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στο κλιμάκιο του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\”, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη τους στο συνδυασμό και στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

\"\"

Ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιοι του συνδυασμού περιόδευσαν στα χωριά: Αμπελούζος, Καστέλι, Μοίρες, Πόμπια, Πέρι, Αληθινή, Πηγαϊδάκια, Κουσές, Πετροκεφάλι και Γαλιά.

Στις επαφές που έγιναν, ο αντιπεριφερειάρχης και το κλιμάκιο των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο που έχει γίνει από την Περιφέρεια Κρήτης στους δήμους Φαιστού και Γόρτυνας τόσο σε υποδομές όσο και στον αγροτικό τομέα με στόχο την στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών.

\"\"

Στις Μοίρες ο κ. Κουκιαδάκης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου τα αγροτικά προιόντα της Κρήτης να αποκτήσουν την θέση που τους αξίζει στις διεθνείς και εγχώριες αγορές. Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης προς την κατεύθυνση αυτή έχουν ήδη πιστοποιηθεί 161 προϊόντα με το σήμα ποιότητας και εντοπιότητας-brand name \”ΚΡΗΤΗ\”, δηλαδή την ενιαία ταυτότητα, βάσει της οποίας τα προϊόντα μας θα υποστηρίζονται στις αγορές. Κάλεσε δε παραγωγούς και τυποποιητές αγροτικών προϊόντων να συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστοποίησης καθώς με τον τρόπο αυτό η προστιθέμενη αξία στα προϊόντας τους θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook