Η επίσημη έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της \”Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης\” για τα Χανιά, παρουσία και του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτάκη πραγματοποιήθηκε απόψε στην αυλή της Νεάρχου 36.

Στις δηλώσεις του ο κος Κριτσωτάκης κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες επισημαίνοντας ότι πρέπει να υπάρξει ελάχιστη αποχή: \”Αυτοί απέτυχαν και εμείς μπορούμε να πετύχουμε αλλά προϋπόθεση είναι ότι δεν μπορούμε να πάμε με τις λογικές του μνημονίου. Η κοντινότερη στον πολίτη εξουσία θέλλει συμμετοχή και η συμμετοχή θέλει πόρους.

Η παραγωγική ανασυγκρότηση που εμείς λέμε ότι χρειάζεται και στην περιφέρεια Κρήτης και στη χώρα, πρέπει να γίνει με μια γενική ανάταση, θα \’λεγα ότι αυτή την άνοιξη πρέπει να αλλάξουμε εποχή. Η μεγάλη δυσκολία για μας δεν είναι τόσο οι εκλογές, τις υπολογίζουμε και προσπαθούμε αλλά είναι η συμμετυοχή του κόσμου και θα \’λεγα ότι το πρώτο που θέλουμε είναι, να έλθουν πολλοί να ψηφίσουν να έχουμε ελάχιστη αποχή\”.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Γιώργος Αγοραστάκης δήλωσε ότι ο συνδυασμός διαθέτει το πιο δυνατό ψηφοδέλτιο για να συμπληρώσει: \”Από την προεκλογική μας κίνηση στο νομό Χανίων εισπράττουμε ένα μήνυμα νίκης και ανατροπής η οποία πρέπει να προκύψει και στην κυβέρνηση της χώρας αλλά και στην περιφέρεια. Βέβαια τώρα οι εκλογές είναι περιφερειακές και ευρωεκλογές ωστόσο το μήνυμα είναι γενικότερο πολιτικό και αυτό που θέλουμε και εμείς είναι να ανοίξει ένας δρόμος να φύγουμε από το τέλμα το οποίο βρισκόμαστε και να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα προβλήματα της χώρας\”.

Δείτε εδώ το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής συνεργασίας στα Χανιά

\"\"

\"\"

\"\"

Flashnews.gr


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook