Ο Στέλιος Μιχαηλάκης παραμένει πρόεδρος στον Ηρακλή Νεροκούρου, μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες του Δ.Σ., ενώ υπήρξε η αποχώρηση του Γιώργου Κοκολογιάννη, ο οποίος κατέχει πλέον μετά από απόφαση της διοίκησης τον τίτλο του επίτιμου προέδρου.

Η σχετική ενημέρωση του Ηρακλή:

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ομάδας μας στις 28 Απριλίου 2014 διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ το οποίο στην πρώτη του συνεδρίαση στις 2 Μαΐου 2014 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
 
Πρόεδρος: Μιχαηλάκης Στυλιανός
Α’ Αντιπρόεδρος: Καραδάκης Γεώργιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Κληματσάκης Εμμανουήλ
Γενικός Γραμματέας, Αναπληρ.Ταμίας & Υπεύθυνος Ακαδημιών: Βαγιωνάκης Ματθαίος
Ταμίας: Μαρκουλάκη Αγγελική
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Νινολάκης Αθανάσιος
Έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος: Καλυκάκης Γεώργιος
Έφορος Υλικού: Καλομοιράκης Κοσμάς
Βοηθός Υπευθύνου Ακαδημιών: Κολοκυθάς Στυλιανός

Αναπληρωματικά μέλη
Γενικός Αρχηγός: Τσιρώνης Γεώργιος
Βοηθός Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων: Περουλάκης Γεώργιος
Βοηθός Εφόρου Υλικού: Μουτζούρης Νικόλαος

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Καφέτσης Πολυχρόνης, Σωτηρόπουλος Μιχαήλ, Χουδαλάκη Παρασκευή.

Κοντά στην ομάδα δήλωσαν ότι θα βρίσκονται και θα παρέχουν βοήθεια όποτε τους ζητηθεί από το Δ.Σ οι: Φραγκιουδάκης Ιωάννης, Λιοδάκης Πέτρος, Ανταλής Ιωάννης & Βλαχάκης Δημήτριος.

Λόγω της αποχώρησης από την διοίκηση της ομάδας μας του κ. Κοκολογιάννη Γεωργίου, το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα όπως τον ανακηρύξει σε Επίτιμο Πρόεδρο, ως ελάχιστη απόδειξη ευγνωμοσύνης για την πολυετή (47 χρόνια) προσφορά του σε αυτήν.

Το Δ.Σ θα συνεδριάζει κάθε Δευτέρα στις 9.00 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου και η παρουσία οποιουδήποτε μέλους της ομάδας για ιδέες & προτάσεις είναι ευπρόσδεκτη. Με τιμή για το Δ.Σ του συλλόγου