Συνεχίζονται οι περιοδείες της “Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης” σε χωριά του νομού και συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου.
Το Σάββατο το πρωί κλιμάκιο υποψηφίων και μελών της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Απόλλωνα Φιλιππή επισκέφτηκαν το Αρκαλοχώρι και περιόδευσαν στη λαϊκή αγορά, τα καταστήματα και το κέντρο της πόλης.
Παράλληλα άλλα κλιμάκια υποψηφίων και μελών της παράταξης περιόδευσαν σε συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου.
Το απόγευμα επισκέφθηκαν την Επισκοπή και τα γύρω χωριά. Έτερο κλιμάκιο συμμετείχε στην κοινή, με τη δημοτική παράταξη “Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες”, εκδήλωση στο Σκαλάνι, όπου, εκ μέρους της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης, μίλησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δήμος Ουρανός.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι διένειμαν φυλλάδιο με τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης και συνομίλησαν με τους πολίτες για τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά, για τα γενικότερα προβλήματα της χώρας, για τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει οι νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές και την ανάγκη ανατροπής και αναλύθηκαν θέσεις και προτάσεις της παράταξης.
Σήμερα Κυριακή, περιοδεύουν σε χωριά των πρώην Δήμων Ρούβα και Ζαρού και το βράδυ θα συμμετέχουν σε εκδήλωση – συζήτηση, στην πλατεία Νικαίας στο Μασταμπά.
Τη Δευτέρα θα συνεχίσουν τις επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους στην πόλη του Ηρακλείου και το μεσημέρι θα συναντηθούν με τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Το βράδυ θα συμμετέχουν στην εκδήλωση – συζήτηση για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook