Έγινε χθες στα γραφεία Χανίων  της παράταξης \”Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης\”  η επίσημη έναρξη της εκλογικής καμπάνιας για τις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε το τελικό ψηφοδέλτιο της κίνησης.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες Χανιώτες και Χανιώτισσες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλους τους υποψήφιους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και να συζητήσουν μαζί τους σε ένα κλίμα φιλικό αλλά ταυτόχρονα φορτισμένο από τον προβληματισμό σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης της και τις βαριές υποχρεώσεις που δημιουργούνται για την εναλλακτική διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης.
Κηρύσσοντας την έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας ο επικεφαλής της κίνησης Μιχάλης Κριτσωτάκης σημείωσε πως «όσοι πιστεύουν την συγκυβέρνηση και τους εντολοδόχους τους στην Κρήτη και ελπίζουν ότι ο κατήφορος τελείωσε θα απογοητευθούν. Από το συρτάρι τους βγαίνουν σιγά σιγά μέτρα που συνιστούν μικρά συνεχή Μνημόνια. Απολύσεις ,εκποιήσεις, περικοπές συντάξεων, μηδενισμός των δημόσιων δαπανών άρα νέα φτώχεια για την Περιφέρεια. Αν δεν τους σταματήσουμε η καταστροφή θα είναι ολοσχερής»
Εξ άλλου μιλώντας για το ψηφοδέλτιο της «ΡΣΚ» ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Γιώργος Αγοραστάκης, τόνισε ότι «η ποιότητα των ανθρώπων του ψηφοδελτίου μας δεν είναι μόνο η διαρκή ς παρουσία όλων σε κάθε κοινωνικό και δημοκρατικό αγώνα. Δεν είναι μόνο ότι είναι απολύτως άφθαρτοι από την διαπλοκή και τις μνημονιακές πολιτικές. Είναι επίσης ότι είναι ένα επιτελεί ανθρώπων που έχουν συμβάλλει με γνώση και εμπειρία στο πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα απολύτως συγκεκριμένο για την Κρήτη, ιεραρχημένο και σταθερά προσηλωμένο στις ανάγκες των Κρητικών και της κοινωνίας. Ένα πρόγραμμα αντίθετο στην «παπαγαλία» και στους τυφλοσούρτες της τρόικα που παρουσιάζουν ως πρόγραμμα οι αντίπαλοί μας».
Η συγκέντρωση έκλεισε με μικρό μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε η μουσικός και υποψήφια για την περιφέρεια Ελισάβετ Βερούλη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook