Αμέριστη στήριξη στον Σεραφείμ Τσόκα και τον συνδυασμό «Κρήτη Μπορούμε» έδωσαν σήμερα ο Ταυρωνίτης ,το Κολυμπαρι και οι Βουκολιές κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Χανίων, Μανώλη Σταματάκη και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Ο κ. Τσόκας και τα στελέχη του συνδυασμού έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους των περιοχών Ταυρωνίτη, Κολυμπάρι, Συρίλι, Ντερέ, Χρυσαυγή και
Βουκολιές, με τους οποίους συναντήθηκαν και υπήρξε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που αντιμετωπίζουν.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή, τους ενημέρωσε για τις βασικές αρχές του συνδυασμού, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα, αναπτύσσοντας την θέση του συνδυασμού ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ …Κανένας Κρητικός Μόνος του.

Και οι γυναίκες των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ των Χανίων έχαιραν θερμής υποδοχής, κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή Παλιόχωρα στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου, προκειμένου να μεταδώσουν τις προγραμματικές αρχές του συνδυασμού και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που απασχολούν κατοίκους της περιοχής.

Αύριο και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» στον Άγιο Νικόλαο στην οδό Κοντογιάννη 11-13 και στη συνέχεια θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού για την ενότητα του Λασιθίου, από τον κ. Τσόκα και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιώργο Ζερβάκη.