Στους λόγους της παραίτησής τους απο υποψήφιοι σύμβουλοι αναφέρονται τρία μέλη του συνδυασμού "Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου".

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά "εμείς οι υποψήφιες/οι του συνδυασμού "Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου" Αστρινάκη Ελένη, Χατζημαρκάκη Πέπη και Τζανής Γρηγόρης, με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Καμπιτάκη, δηλώνουμε ότι η παραίτησή μας από την εκλογική διαδικασία και η απόσυρσή μας από το ψηφοδέλτιο ποιότητας και νίκης των "Ελεύθερων Δημοτών Μαλεβιζίου" ήταν αποτέλεσμα τυπικών νομικών διαδικασιών, που αφορούσαν στον ελάχιστο αριθμό εκπροσώπισης σε μια συγκεκριμένη δημοτική κοινότητα (Αχλάδα) -αποτέλεσμα εξωγενών παρεμβάσεων- και στην ποσόστοση γυναικών στις τριμελείς τοπικές κοινότητες του δήμου Μαλεβιζίου.

Συνεχίζουμε να μετέχουμε ενεργά, ως υποστηρικτές και μέλη της δημοτικής μας κίνησης και να εργαζόμαστε μαζί με τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους μας, για τη νίκη του συνδυασμού μας!

Καλούμε τους πολίτες του δήμου Μαλεβιζίου να στηρίξουν και να ψηφίσουν μαζικά το συνδυασμό της κοινωνικής συμμετοχής, τους "Ελεύθερους Δημότες Μαλεβιζίου" με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Καμπιτάκη!

Η νίκη θα είναι των πολιτών!

Ελένη Αστρινάκη
Πέπη Χατζημαρκάκη
Γρηγόρης Τζανής"