Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί δεινή ήττα στις Ευρωεκλογές, εξέφρασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Κύρτσος, σε εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε Χανίων.

Εκτίμησή του, ότι η Ελλάδα τους επόμενους ένα – δύο μήνες θα περάσει στη φάση της ανάκαμψης:\”Θέλω να συμβάλλω στην αναβάθμιση της εικόνας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θέλω να συνδέσω το γενικό Ευρωπαϊκό με το ειδικό το Ελληνικό, δηλαδή υπάρχουν πρόσθετες δυνατότητες για οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη αρκεί να αξιοποιήσουμε σωστά τις Ευρωπαϊκές ευκαιρίες.



Θέλω να συμβάλλω στην συνεννόηση της πολιτικής τάξης αλλά και των ίδιων των πολιτών, για να δημουργήσουμε μια Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη σε αναζήτηση της κοινής Ευρωπαϊκής προοπτικής, επομένως έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε σε επίπεδο Ευρωπαϊκό.




Υπάρχει βέβαια και η εσωτερική πολιτική πρόκληση, δηλαδή υπάρχει μια προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητήσει τη σταθερότητα της κυβέρνησης πριν αρχίσει η δυναμική οικονομική ανάπτυξη και βελτιωθεί η κοινωνική κατάσταση. Πρέπει λοιπόν να αποδείξουμε ότι η κυβέρνηση έχει τις δυνάμεις να συνεχίσει την προσπάθεια γιατί εκτιμώ ότι ήδη έχουμε περάσει ή θα περάσουμε τους επόμενους ένα – δύο μήνες στη φάση της ανάκαμψης.




Στην Κρήτη λόγω τουρισμού έχει ήδη έρθει η ανάκαμψη αλλά δε μας φτάνει η ανάκαμψη, θέλουμε τη δυναμική ανάπτυξη ώστε την επόμενη τριετία σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ανεργία να πέσει απ\’ το 27%, ένα απαράδεκτα υψηλό ποσοστό, στο 17% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού. Επομένως πρέπει να δείξουμε ότι αντέχουμε και σε πολιτικό επίπεδο. Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει μια καταχρηστική πολιτικοποίηση των Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωπαϊκών εκλογών, εκτιμώ ότι θα υποστεί δεινή ήττα την πρώτη Κυριακή 18 Μαίου και εκτιμώ επίσης ότι νικητής τη δεύτερη Κυριακή στις 25 Μαϊου θα είναι η Νέα Δημοκρατία\”.



Ο Γιώργος Κύρτσος μαζί με κλιμάκιο της Ν.Δ μίλησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕΧ για τις ευρωεκλογές. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ακόμη, ο βουλευτής Φθιώτιδας, Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, Γιώργος Παντάκης και οι βουλευτές του Νομού: Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Μανούσος Βολουδάκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης.



\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook