Χθες Σάββατο 3 Μαΐου η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη, Σταύρου Αρναουτάκη» Γραφανάκη Στάθη από το Μεραμβέλλο και Κριθαράκη Μανόλη, Τσιφετάκη Γιώργο και Ξενικάκη Κώστα από την Σητεία επισκέφτηκαν την Ρούσσα Εκκλησιά, την Σίτανο, το Κατσιδώνι, τον Σταυρωμένο, τα Αχλάδια και το Πισκοκέφαλο στην επαρχεία της Σητείας.
Η Αντιπεριφερειάρχης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι παρουσίασαν τις βασικές αρχές του προγράμματος του Συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» και συνομίλησαν αρκετή ώρα με τους καταστηματάρχες, τους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων της περιοχής για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του τόπου. 
Την επόμενη μέρα την Κυριακή 4 Μαίου η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Γραφανάκη Στάθη και Μανώλη Κλώντζα από το Μεραμβέλλο, Δασκαλάκη Νίκο, Γουλιδάκη Γιάννη και Ανδρουλάκη Γιάννη από την Ιεράπετρα και Τσιφετάκη Γιώργο και Κριθαράκη Μανώλη από την Σητεία και Μαρία Χαλκιαδάκη από το Οροπέδιο Λασιθίου μετέβησαν στην επαρχεία της Ιεράπετρας (Γρα Λυγιά, Στόμιο, Μύρτος, Μουρνιές, Μύθοι, Μάλες, Ανατολή, Καλαμαύκα και άλλα ορεινά χωριά) όπου συζητήσανε τα θέματα που απασχολούν τους εκπροσώπους των φορέων και τους κατοίκους των χωριών. 
Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας τους όπου οι κάτοικοι και οι εκπρόσωποι των φορέων εξέφρασαν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό.
Την Τρίτη 6 Μαΐου ο επικεφαλής του Συνδυασμού Σταύρος Αρναουτάκης θα επισκεφτεί την πόλη της Σητείας όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των φορέων ενώ μετά θα ακολουθήσει την περιοδεία του επιτελείου στο Παλαίκαστρο, την Ζάκρο, την Ζήρο και τον Γούδουρα. 
Την Τετάρτη 7 Μαΐου η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού θα κάνουν περιοδεία στην πόλη του Αγίου Νικολάου και θα επισκεφτούν τις Δημόσιες Υπηρεσίες της πόλης προκειμένου να παρουσιάσουν τα σημαντικά σημεία του προγράμματος του Συνδυασμού. 
Την Παρασκευή 9 Μαΐου η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη, Σταύρου Αρναουτάκη» θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα βορεινά χωριά της επαρχεία Σητείας ξεκινώντας από την Λάστρο, περνώντας από Σφάκα, Τουρλωτή, Μυρσίνη, Μέσα και Έξω Μουλιανά, Χαμέζι, Σκοπή και καταλήγοντας στην πόλη της Σητείας. 
Το Σάββατο 10 Μαΐου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης θα επισκεφτεί την πόλη της Ιεράπετρας όπου θα έχει την δυνατότητα να συνομιλήσει με εκπροσώπους των φορέων και των Δημόσιων Υπηρεσιών, κατοίκους και καταστηματάρχες της πόλης. Η περιοδεία θα συνεχιστεί στον Μακρύ Γιαλό και τον Κουτσουρά.
Την Κυριακή 11 Μαΐου η περιοδεία των υποψηφίων θα συνεχιστεί στο Ορεινό, στο Σταυροχώρι, στον Άγιο Στέφανο, στους Πεύκους, στις Λιθίνες, Παπαγιαννάδες, στην Συκιά και σε άλλα χωριά της γύρω περιοχής. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook