Πρώτη δημοσίευση: 4/5 22:46

Το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Μπροκαλάκη συνοδευόμενο από τον Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Σούδας κ. Μανώλη Βαλυράκη, υποδέχτηκαν σήμερα στο Λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο THOMSON CELEBRATION της εταιρείας THOMSON CRUISES που για πρώτη φορά επισκέπτεται το Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων. 

Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 1.183 επιβάτες και 536 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από το Κατάκολο Ηλείας (Αρχαία Ολυμπία) και αναχώρησε στις 15:00 με προορισμό την Μαρμαρίδα Τουρκίας. Σημειώνεται ότι η διαχειρίστρια εταιρεία THOMSON CRUISES ανήκει στην THOMSON HOLIDAYS που είναι από τους κορυφαίους tour operators διεθνώς με σημαντική παρουσία και στην Κρήτη.
Εθιμοτυπικά και με αφορμή την πρώτη προσέγγιση της εταιρείας και του κρουαζιερόπλοιου στο Λιμάνι της Σούδας και στον προορισμό των Χανίων, ο Πρόεδρος του Λ.Τ.Ν.Χ. κ. Κώστας Μπροκαλάκης παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Πλοίαρχο του THOMSON CELEBRATION μαζί με ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ευχόμενος καλά ταξίδια και περισσότερες προσεγγίσεις στο μέλλον. Στο πλαίσιο της τελετής αυτής ο Πρόεδρος του Λ.Τ.Ν.Χ. ενημέρωσε συνοπτικά τον Πλοίαρχο για το πλάνο των βελτιώσεων στις υποδομές και στις διαδικασίες του Λιμένα Σούδας που είναι προγραμματισμένες για το αμέσως προσεχές διάστημα.

\"\"

Ο πλοίαρχος ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για τα χαρακτηριστικά του λιμένα που διασφαλίζουν την ασφαλή και χωρίς προβλήματα προσέγγιση, όσο και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην χερσαία ζώνη του λιμένα που αφορούν τους επιβάτες και το πλήρωμα. 
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου με αφορμή την προσέγγιση της εταιρείας και του κρουαζιερόπλοιου για πρώτη φορά στο Λιμάνι της Σούδας τόνισε ότι: «συνεχίζουμε την εφαρμογή της στρατηγικής μας για την προσέλκυση νέων εταιριών διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων στο Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων. Για τον λόγο αυτό έχουμε σαν Λιμενικό Ταμείο συνεχή παρουσία στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της βιομηχανίας της κρουαζιέρας, αλλά και προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις στα κεντρικά γραφεία διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας. Η προσπάθεια αυτή πρέπει και είναι συνεχής για να καθιερωθεί και να διατηρηθεί ο προορισμός των Χανίων και το Λιμάνι της Σούδας στις επιλογές των εταιρειών για τις προσεγγίσεις των κρουαζιερόπλοιων τους, προσφέροντας σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook