Με τα περισσότερα παιδιά από την πρωταθλήτρια ομάδα των Νέων η Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ. Χανίων κατάφερε να κατακτήσει και το Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης», που φιλοξενήθηκε στο Ρέθυμνο.

Τα Χανιά στον τελικό νίκησαν με 2-0 το Λασίθι, πιστοποιώντας την ανωτερότητά τους στο τουρνουά.

Στο 24’ από κόρνερ του «mr. assist» της ομάδας Ρουσάκη ο προωθημένος Κουκουλιέρος με προβολή άνοιξε το σκορ και στο 63’ ο Μπούχλης με πλασέ σημείωσε το τελικό 2-0. Ο τελευταίος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού για τα Χανιά, αφού πέρα του ότι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Α.Γ.Σ. Σφακίων που αγωνίζεται στη Μικτή, ήταν και εκ των κορυφαίων και στα δύο παιχνίδια του τουρνουά.

Στην 3η θέση τερμάτισε το Ρέθυμνο, που νίκησε με 4-2 στο μικρό τελικό το Ηράκλειο (40\’ Γασπαράκης, 46\’ Αντουράκης, 50\’ Εννέα, 80\’ Κουνδουράκης-60’ Ζαχαριουδάκης, 75’ Μακρυγιάννης).

Ε.Π.Σ. Χανίων: Κουράκης (66’ Κουρομιχελάκης), Περουλάκης (68’ Μελίδης), Κορωνάκης (68’ Κληρονόμος), Μαραγκουδάκης, Κουκουλιέρος, Ιμέρι (66’ Τσουπάκης), Ρουσάκης (67’ Μαρκουλάκης), Σηφάκης, Μπέκας (68’ Χρυσός), Μπούχλης, Κοπανάκης (46’ Κοκάκης).

Ε.Π.Σ. Λασιθίου: Χαρκιολάκης, Μίσοβιτς (47’ Κουνενάκης), Ζερβάκης, Καββουσανός (64’ Δασκαλάκης), Σπανάκης, Κουρίνος, Βαρελάκης (52’ Μαυράκης), Λαμπράκης (45’ Κορνιωτάκης), Δερμιτζάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης (61’ Σουρμενίδης).

Οι απονομές

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές στις τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης, με την Ε.Π.Σ.Χ. να παραλαμβάνει το τρόπαιο για την κατάκτηση του Παγκρητίου Κυπέλλου.
Συνοδοί της αποστολής της Ε.Π.Σ.Χ. στο Ρέθυμνο ήταν ο Αντιπρόεδρος  κ. Δημήτριος Λυκάκης, οι Υπεύθυνοι Μικτών Ομάδων κ.κ. Ιωάννης Γιαννουλάκης, Εμμανουήλ Τσιμπλάκης και η υπάλληλος της Ένωσης κ. Σταυρούλα Λεβάκη-Λαγαράκη. Η διοργανώτρια Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου παρέθεσε γεύμα μετά το πέρας των απονομών στις αποστολές των υπολοίπων Ενώσεων.

Η δεξίωση

Το βράδυ του Σαββάτου (03/05) στο ξενοδοχείο «ΒΙΟ» που φιλοξένησε τις αποστολές των Ενώσεων Χανίων, Ηρακλείου και Λασιθίου πραγματοποιήθηκε δεξίωση για το 30ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης», που διοργανώθηκε από την Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Στην δεξίωση το «παρών» έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Γεώργιος Βούρβαχης, που παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα για τη συμμετοχή της Μικτής Ομάδας. Μαζί με τον κ. Βούρβαχη παρευρέθηκαν και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μητριτσάκης και Κυριάκος Σαριδάκης.

Για το Ηράκλειο την πλακέτα παρέλαβε ο Κώστας Θεοδοσάκης και για το Λασίθι ο κ. Μιχάλης Παπαγεωργίου.

Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook