Παρών στη διεκδίκηση μίας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην Α1 Εθνική Κατηγορία δηλώνει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κατάφερε στους αγώνες για τον β\’ γύρο της α\’ φάσης που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο, να κερδίσει τη 2η θέση στον Β\’ Όμιλο κι έτσι μαζί με το Καλαμάκι, προκρίθηκαν στον Όμιλο Ανόδου.

Το εισιτήριο της πρόκρισης στο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES έδωσε η νίκη με σκορ 10-9 επί του Ν.Ο. Καλαμακίου στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής. Η χανιώτικη ομάδα ήταν αποφασισμένη να τα δώσει όλα κι έτσι με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση εκπλήρωσε το στόχο της, με την Ηλιούπολη να τερματίζει στην 3η θέση, οπότε και θα συνεχίσει στον Όμιλο Καθόδου.

Να σημειωθεί, όσον αφορά τον αγώνα με το Καλαμάκι, η σπουδαία εμφάνιση από τον Σαρτζετάκη ο οποίος σημείωσε τα 6 από τα 10 γκολ των Χανίων, αλλά και γενικώς η πολύ ώριμη παρουσία που είχαν οι νεαροί, ως επί το πλείστον, πολίστες που αγωνίστηκαν, γεγονός που δηλώνει ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά και φυσικά στην ομάδα.

Ν.Ο. Καλαμακίου – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 9-10

Τα 8λεπτα: 2-4, 4-2, 3-2, 0-2

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπαριωτάκης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης 6, Παπαδόπουλος 1, Πισσαδάκης, Ακρωτηριανάκης, Παρασκουλάκης, Βιζυράκης 1, Μαραγκουδάκης 1, Σκουμπάκης, Παπασηφάκης 1, Μυγιάκης, Χατζηιωάννου, Μπιτσάκης.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής (4/5) ήταν τα εξής:

 

9η αγωνιστική

Ηλιούπολη – Ν.Ο. Καλαμακίου 5-7

ΟΦΗ – Νηρέας Γέρακα 7-13

Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES

 

10η αγωνιστική

Ν.Ο. Καλαμακίου – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 9-10

Νηρέας Γέρακα – Ηλιούπολη 4-8

Ρεπό: ΟΦΗ

 

Τελική βαθμολογία (σε 10 αγ.)

1. Ν.Ο. Καλαμακίου 18

2. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 14

3. Ηλιούπολη 13

4. Νηρέας Γέρακα 5

-. ΟΦΗ 5 

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook