Περασμένα ξεχασμένα φαίνεται να είναι για τον Τάσο Βάμβουκα οι κόντρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων για το παλιό Νοσοκομείο Χανίων. 
Τον Ιούλιο του 2013 είχε ξεσπάσει η υπόθεση της σύγκρουσης μεταξύ της τότε παράταξης του «Δήμου Ενεργών Πολιτών» (στην πορεία οι εκλεγμένοι του τον εγκατέλειψαν) και της Δημοτικής Αρχής, για το θέμα της απομάκρυνσης του αμιάντου και των εσφαλμένων κατά τον ίδιο κινήσεων των αρμοδίων Αντιδημάρχων στο θέμα αυτό.
Δεν έκλεισε χρόνο η ιστορία αυτή, τότε που έλεγε ο Τάσος Βάμβουκας: «… δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Αρχή χρησιμοποιεί αυθαίρετες και αδιαφανείς διαδικασίες στις ενέργειές της, μόνο που τώρα έχει να κάνει με την δημόσια υγεία και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και δεν έχει κανένα ελαφρυντικό όταν παίζει με την υγεία των εργαζομένων και των περιοίκων» και.. ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος που είχε χειριστεί την υπόθεση του Νοσοκομείου είναι πλέον στην παράταξη του.
Αυτός δηλαδή τον οποίο κατηγορούσε ότι δεν φρόντισε την δημόσια υγεία, τώρα τον έχει επιλέξει ως πρωτοκλασάτο στέλεχος για να συμπορευτεί στις εκλογές και προφανώς έχει ξεχάσει όλα αυτά που δήλωνε και τώρα τον θεωρεί ικανό στέλεχος. 
Μάλλον η μνήμη του κόντυνε, αφού οι μερικές χιλιάδες ψήφοι που είχε πάρει ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος, είναι πιο ισχυρό κίνητρο, από τους λάθος χειρισμούς του που έβλαψαν την δημόσια υγεία, κατά τον ίδιο πάντα. 
Οπότε καλό θα είναι να μην μιλάει για δημόσια υγεία σήμερα στο ΕΒΕΧ, αφού ο ίδιος μέσα από τις επιλογές του δείχνει τις προθέσεις του για την δημόσια υγεία: πρώτα οι ψήφοι και μετά όλα τα άλλα. 
Και ας μην αναφέρω και τις θέσεις του για την Σχολική Στέγη, γιατί πάλι θα καταλήξουμε στον ίδιο Αρμόδιο Αντιδήμαρχο. 
Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου της παράταξης του «Δήμου Ενεργών Πολιτών» από τον Ιούλιο του 2013 που είχε δημοσιεύσει το site της «εντεταλμένης δημοσιογραφίας» εδώ.

Ο Παραπολιτικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook