Για παράνομες πρακτικές από τον ΟΑΕΕ κάνει λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, ο οποίος διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση σήμερα Δευτέρα 5 Μαΐου και συναυλία διαμαρτυρίας την Τετάρτη 7 Μαΐου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

\”Αγαπητοί συνάδελφοι

Είναι γνωστό ότι πολλοί από εμάς, αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης.

Έτσι, ενώ συνεχίζουν να χρεώνονται από τον ΟΑΕΕ με υπέρογκες εισφορές και πρόστιμα, παραμένουν ανασφάλιστοι, χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, ενώ ταυτόχρονα καταδιώκονται ποινικά με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και προσωποκρατήσεις.

Θεωρούμε παράλογη αλλά και παράνομη την άρνηση παροχής ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών και τις ποινικές διώξεις διότι οι πολίτες οφειλέτες του ΟΑΕΕ δεν ευθύνονται για την οικονομική κρίση που τους μαστίζει. Γιατί λοιπόν να σύρονται στα δικαστήρια και στις φυλακές ως εγκληματίες;

Προκειμένου να πληροφορηθούμε και να συντονίσουμε τη συλλογική μας αντίδραση στα παραπάνω, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου σε συνεργασία με την ΟΕΒΕΝΗ, καλεί όλους τους συναδέλφους, τους ανασφάλιστους εμπόρους και τους επαγγελματίες :

► την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για να ενημερωθούμε σχετικά με τη νομική αντιμετώπιση των παράνομων πρακτικών που εφαρμόζει ο ΟΑΕΕ και να συναποφασίσουμε για περεταίρω ενέργειες και τη μορφή της κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 το πρωί.

► την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 και ώρα 20.00 στην Πλατεία Ελευθερίας όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή γνωστών κρητών καλλιτεχνών.
Ελάτε να ενώσουμε τη φωνή και τη δράση μας για να έχει επιτυχία ο αγώνας μας γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook