Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαΐου η ετήσια χοροεσπερίδα της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας στο κέντρο Νερόμυλος στις Μαλάδες.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρεται:

\”Η Ένωση μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους, φορείς και φίλους της Αστυνομίας που τίμησαν με την παρουσία τους τη χοροεσπερίδα μας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 στο κέντρο Νερόμυλος στις Μαλάδες Ηρακλείου, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωσή μας.

Κοντά μας ακόμη ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Πατήρ Νεκτάριος Μαρκάκης ως εκπρόσωπος της Ι. Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Κεγκέρογλου Βασίλειος, ο Βουλευτής κ. Αυγενάκης Ελευθέριος, ο βουλευτής κ. Σενετάκης Μάξιμος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κλώντζας Εμμανουήλ ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ηρακλείου κ. Σεισαμάκης Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Πελεκανάκης Γέωργιος, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Βέλλιος Ανδρέας, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Καραμαλάκης Μιχαήλ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τάξης Νομού Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Χριστοφάκης Νικόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τάξης Νομού Ρεθύμνου Ταξίαρχος κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Λιανδράκης Ιωάννης ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Κρήτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου κ. Μπαλαμούτης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων – Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων κ. Κεγιαδάκης Γεώργιος.

Κατά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους, μακριά από τις έγνοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας, να διασκεδάσουν με το κρητικό συγκρότημα του Γιώργου Μανωλιούδη που συνόδευσε μουσικά τη βραδιά.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις βοηθούν στη σύσφιξη των σχέσεων μας και στη καλλιέργεια πνεύματος ενότητας και συνεργασίας μεταξύ των συναδέλφων μας.

Ιδιαίτερα το δυναμικό παρόν που έδωσαν στο σύνολό τους οι νέοι Αξιωματικοί, μας χαροποίησε και μας έδωσε ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.

Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα αφιερωμένη στους συναδέλφους, μέλη μας, που τερμάτισαν ευδόκιμα τη σταδιοδρομία τους κατά τις τελευταίες κρίσεις του σώματος, αλλά και σε αυτούς που συμπλήρωσαν τα έτη υπηρεσίας και αποστρατεύτηκαν, στα τέκνα των συναδέλφων μας που εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ -ΤΕΙ) κατά το προηγούμενο έτος και στη νέα φυσική ηγεσία του νησιού, στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, λάβαρο της Ένωσής μας και διπλώματα αντίστοιχα. Όλοι οι τιμώμενοι εν αποστρατεία

Αξιωματικοί, με εξαιρέσεις τον Αστυνόμο Β΄ ε.α. Μεταξάκη Νικόλαο που παρέστη στην εκδήλωση και παρέλαβε τιμητική πλακέτα και τον Ταξίαρχο ε.α. Πανταγάκη Τηλέμαχο που λόγω σοβαρού οικογενειακού του προβλήματος δεν κατέστη δυνατό να παραστεί, έλαμψαν δια της απουσίας τους, για τους δικούς τους προφανώς λόγους, δίνοντας τροφή για σχόλια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το γεγονός αυτό δε στάθηκε ικανό να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί από νωρίς, αφού όλοι διασκέδασαν και φεύγοντας έδωσαν ραντεβού για το επόμενο έτος στη θεσμοθετημένη πλέον χοροεσπερίδα της Ένωσης μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook