Το Σάββατο 3 Μάη, στο καφενείο του Μανώλη Μανιαδάκη στη Γέργερη έγινε η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το δήμο Γόρτυνας.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Στέλιος ορφανός, και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας Μανιαδάκης Μιχάλης.

Ανακοινώνοντας τις υποψηφιότητες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανιαδάκης Μιχάλης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Οι υποψήφιοι που παρουσιάζουμε σήμερα, είναι άνθρωποι της τάξης μας, της τιμημένης εργατικής τάξης. Είναι οι άνθρωποι που μαζί δίνουμε τους αγώνες για προκοπή και ευημερία του λαούς μας, για την υπεράσπιση των κατακτήσεων του, για την απελευθέρωση απο τα δεσμά αυτού του σάπιου συστήματος.

Αποτελείται από όλους αυτούς που δέχονται αυτή την ανηλεή επίθεση απο το κεφάλαιο, τα μονοπώλια και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους. Αντιπροσωπεύουν το ταξικό κίνημα που μάχεται σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη, για κάθε ζήτημα που απασχολεί και πλήττει την εργατική – λαϊκή οικογένεια. Είναι άνθρωποι που παλεύουν για την υπόθεση της εργατικής τάξης, τη Λαϊκή Εξουσία.

Σας καλούμε να συστρατευθείτε με το ΚΚΕ , να δώσουμε τη μάχη ώστε στις επερχόμενες εκλογές σε κάθε επίπεδο, από το Δήμο και την Περιφέρεια μέχρι την ευρωβουλή να στείλουμε μήνυμα καταδίκης της ΕΕ και των πολιτικών της. Να ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, τη μόνη δύναμη, ελπίδας και προοπτικής, που αποτελεί αποκούμπι για το λαό και τη νεολαία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook