"Η αποτυχία μας να συγκροτήσουμε ψηφοδέλτια, είναι η αφετηρία για μια πιο δυναμική και οργανωμένη προσπάθεια, στο εγγύς μέλλον" σημειώνει με ανακοίνωσή της η κίνηση "Παρέμβαση Ενεργών Πολιτών" για το Δήμο Πλατανιά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:


Φίλες και φίλοι, ενεργοί και δυναμικοί πολίτες του Δήμου Πλατανιά.

Η Κίνησή μας, «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», τόλμησε σε ένα σύντομο χρόνο και σε ασφυκτικό περιβάλλον, να προβάλει τον σκοπό και τους στόχους της.

Ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που εκτυλίχθηκαν το τελευταίο διάστημα, μας δυσκόλεψαν ώστε να ολοκληρώσουμε τη δημιουργία ενός ψηφοδελτίου με ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηρίστηκα, δυναμικού κι ευέλικτου, που θα πρόβαλλε τη θέληση των συμπολιτών μας να γυρίσει σελίδα στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας, που θα αναδείκνυε πολιτικές και πρακτικές στην κατεύθυνση της ισονομίας , της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και τελικά της άμεσης και πραγματικής Δημοκρατίας.

Δεν δημιουργήθηκε η κίνηση μας αυτή για να κατακτήσουμε ή να παζαρέψουμε αξιώματα και καρέκλες , πολύ περισσότερο να υφαρπάξουμε τις ψήφους των πολιτών, έχοντας «κρυφές» ατζέντες και επιδιώξεις.
Εμείς διακηρύττουμε, ότι όποιος προσπαθήσει, όποιος τολμήσει να ξεφύγει από λογικές συναλλαγής και αναξιοκρατίας, θα σωθεί.

Η πορεία μας ήταν δύσκολη, αλλά είχε δίκαιο σκοπό. Δεν ευοδώθηκε όμως.

Δεν απογοητευόμαστε . Ο αγώνας συνεχίζεται.

Προσπαθούμε και παρεμβαίνουμε όπου οι πολίτες το έχουν ανάγκη, για την επόμενη μέρα ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, στο Δήμο μας.

Η αποτυχία μας να συγκροτήσουμε ψηφοδέλτια, είναι η αφετηρία για μια πιο δυναμική και οργανωμένη προσπάθεια, στο εγγύς μέλλον. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που τόλμησαν μαζί μας να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας, βάζοντας πάνω απ όλα τις αξίες της ανθρωπιάς, του φιλότιμου και της αξιοπρέπειας, με ενεργό συμμετοχή και ελεύθερη βούληση

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΙΚΑΜΕ!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ