Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με την Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρεις της χώρας, προχωρά στη διοργάνωση της 18ης Σειράς Κρήτης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί για 3η φορά στα Χανιά υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου.

Μέσα από την συνεργασία ΕΕΔΕ και Επιμελητηρίου προσφέρεται ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων των Χανίων και της Κρήτης, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Επισημαίνεται δε ότι στα 25 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Χανιά, Λαμία, Βόλο κ.α.) περίπου 4000 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το Πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις Κρητικές Επιχειρήσεις. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι πάνω από 70 εταιρίες έχουν εκπαιδεύσει και εκπαιδεύουν στελέχη τους στις δεκαεπτά σειρές Κρήτης του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη της 18ης Σειράς Χανιά: 23 Μαΐου 2014.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο 2015 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά, δύο διήμερα το μήνα Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ( Διακοπές: Xριστούγεννα – Πάσχα – Καλοκαίρι ).

Αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 12 Μαΐου 2014.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
• Στην ΕΕΔΕ Τμήμα Κρήτης στον κ. Γ. Σαρρή Τηλ: (2810) 25 88 69 FAX:(2810) 25 84 13, [email protected] Web Site: www.eede.gr και
• Στο Επιμελητήριο Χανίων στον κ. Β. Φόρτσα, τηλ. (28210) 52329, φαξ. (28210) 28307, [email protected] Web Site: www.chania-cci.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook