Συνεχίζονται οι περιοδείες της “Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης” σε χωριά του νομού και συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου.

Την Κυριακή κλιμάκιο υποψηφίων και μελών της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Απόλλωνα Φιλιππή επισκέφτηκαν χωριά των πρώην δήμων Ρούβα και Ζαρού όπου έτυχαν θερμής υποδοχής, συνομίλησαν με τους κατοίκους και διένειμαν φυλλάδιο με τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης.

Σήμερα, 05.04.14, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Απόλλωνα Φιλιππή επισκέφθηκαν τον ΕΟΤ, υπηρεσίες του Μουσείου, τη Διαχειριστική Αρχή και υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηρακλείου. Παράλληλα άλλα κλιμάκια υποψηφίων και μελών της παράταξης περιόδευσαν σε συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου και επισκέφθηκαν το ΚΕΣΑΝ.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι διένειμαν φυλλάδιο με τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης και συνομίλησαν με τους πολίτες για τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά, για τα γενικότερα προβλήματα της χώρας, για τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει οι νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές και την ανάγκη ανατροπής και αναλύθηκαν θέσεις και προτάσεις της παράταξης.

Σήμερα στις 2.30 μ.μ. θα συναντηθούν με τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Απόψε στις 8.00 μ.μ., στο πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω) θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή εκδήλωση, με θέμα:«Προοδευτική Παραγωγική Ανασυγκρότηση -Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις & Απασχόληση» με ομιλητές το Σάββα Ρομπόλη, δ/ντή ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το Νίκο Σκορίνη, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ & Συντονιστή Τμήματος ΜμεΕ . Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι Μιχάλης Κριτσωτάκης, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Ηλίας Λυγερός, Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook