Σε μήνυμά της προς τους δημότες των Χανίων, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κα Νίκη Αποστολάκη, εξηγεί τους λόγους που τάσσεται ξανά στο πλευρό του Μανώλη Σκουλάκη.
Αναλυτικά η κα Αποστολάκη αναφέρει τα εξής:
\”Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες, 
Ήταν το 1999, που –ως νεοεκλεγμένη σύμβουλος στο Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου- μπήκα στον αληθινό κόσμο της άμεσης Δημοκρατίας, στον κόσμο της αυτοδιοίκησης, τον οποίο ανελλιπώς υπηρετώ μέχρι σήμερα.
Υπηρέτησα τον τόπο μου έχοντας πάντα γνώμονα μα και στήριγμά μου την διαρκώς ανανεούμενη έγκριση των πολιτών… 
Ήταν και είναι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που άφησε αναλλοίωτο τον καθημερινό αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας, μέσα από την προώθηση σημαντικών έργων υποδομής.
Με τη σκέψη μου αφιερωμένη στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου μας, αποφάσισα να είμαι και πάλι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για το Δήμο Χανίων στη Εκλογική Περιφέρεια του Ελευθερίου Βενιζέλου με τον συνδυασμό «Χανιά: Μαζί για το Δήμο μας», με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη.
Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως άλλωστε και στη ζωή μου θα έχω ως εφόδιά μου την αναγνωρισμένη από την κοινωνία παρουσία μου, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας στην εκτέλεση των καθηκόντων μου, αλλά και την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησα έχοντας υπηρετήσει:
• ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου (1999 – 2002), 
• ως πρώτη Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου (2000 – 2001), 
• ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποχέτευσης των πρώην περιαστικών Δήμων (2001 – 2007), οπότε και ολοκληρώθηκε το ζωτικής σημασίας έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας
• Στην πρόσφατη θητεία μου, τοποθετήθηκα Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων (2011 – 2014). 
Κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, με την σθεναρή υποστήριξη του Μανώλη Σκουλάκη αλλά και με τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων, καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα ευρύτατο φάσμα έργων υποδομής σε όλη την επικράτεια του Δήμου Χανίων, με έμφαση στη διαφύλαξη της ποσότητας και ποιότητας των υδατικών πόρων, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης στον τόπο μας.
Φίλες και φίλοι,
Με δεδομένο ότι οι προκλήσεις των καθημερινών μας προβλημάτων αλλά κυρίως οι επικείμενες θεσμικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στη διαχείριση των υδατικών πόρων, απαιτούν γνώσεις, δύναμη και αποτελεσματική παρεμβατική ικανότητα, θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου και ευελπιστώ στην υποστήριξή σας, ώστε μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, να επιτύχουμε στους στόχους μας για την ευημερία και την πρόοδο στο Δήμο μας.
Με τιμή,
ΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
Δικηγόρος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Χανίων
Εκλογικής Περιφέρειας Ελευθερίου Βενιζέλου\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook