Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού του Σταύρου Αρναουτάκη, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, επισκέφτηκε σήμερα την Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων, Πύραρχο κ. Ιωάννη Μαραγκάκη και άλλα στελέχη της Υπηρεσίας, με τους οποίους ο κ. Βουλγαράκης συζήτησε θέματα όπως τη μετεγκατάσταση του κτιρίου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών σε περιοχή εκτός Χανίων η οποία έχει ήδη χωροθετηθεί για το σκοπό αυτό.

Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη χορηγίας δορυφορικού τηλεφώνου στις περιπτώσεις αγνοούμενων στα φαράγγια των Χανίων, για καλύτερη επικοινωνία και για τον ταχύτερο εντοπισμό τους.

Τελειώνοντας ο κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε τον Διοικητή και το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών για την άψογη συνεργασία τους με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κατά την θητεία του. Ο κ. Βουλγαράκης τους ευχήθηκε να έχουν καλό καλοκαίρι, με όσο το δυνατόν λιγότερες πυρκαγιές και σχετικά με την εποχή προβλήματα, και επεσήμανε ότι η πρόκληση είναι το αύριο και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας με τις εθελοντικές οργανώσεις.

Ο κ. Βουλγαράκης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι επισκέφτηκαν στη συνέχεια το Αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης», όπου συναντήθηκαν με τον Αερολιμενάρχη, κ. Σταύρο Καστρινάκη, και τους εργαζόμενους. Μαζί συζήτησαν την εξέλιξη των έργων επέκτασης που εκτελούνται στο Αεροδρόμιο.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν επίσης από τον κ. Βουλγαράκη να ζητήσει οικονομική ενίσχυση από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων ώστε να μπορεί να γίνει συντήρηση του μηχανολογικού και άλλου εξοπλισμού του αεροδρομίου, για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα με την αυξημένη κίνηση κατά τους θερινούς μήνες. Ο Αερολιμενάρχης ενημέρωσε τον κ. Βουλγαράκη σχετικά με την αύξηση αφίξεων που σημειώθηκε τον Απρίλη, μια πρωτόγνωρη αύξηση τα τελευταία χρόνια στα Χανιά.

Τέλος ο κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε τον Αερολιμενάρχη και το προσωπικό του αεροδρομίου για τη συνεργασία τους, και με τη σειρά τους, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους θα περιοδεύσει αύριο Τρίτη 6 Μαϊου και ώρα 18.00 στη Χώρα Σφακίων , στις 19.00 στην Ανώπολη και στις 21.00 στα Ασκύφου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook