Συνελήφθησαν, προχθές (03.05.2014) το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 59,60 και 61 ετών και ακόμη μία 23χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη του καταστήματος, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, σε κατάστημα «Καφενείο» ιδιοκτησίας του 60χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση έξι (6) ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφοροι σε πελάτες - θαμώνες του καταστήματος, για την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» και τη διενέργεια αυτού, από τον 61χρονο και τον 59χρονο.

Επιπλέον βρέθηκαν κατασχέθηκαν :
• ένας (1) φορητός Η/Υ, που ήταν συνδεδεμένος με ασύρματο δίκτυο με τους ανωτέρω έξι (6) Η/Υ, έχοντας τον ρόλο κεντρικού «SERVER» και
• το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων εκατόν εβδομήντα (3.170) ευρώ, ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.

Ο συλληφθέντες, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν χθες (04.05.2014) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.