Η θερμή υποδοχή και το εγκάρδιο κλίμα στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και των κατοίκων δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Μαλεβιζίου, έδειξαν για μία ακόμα φορά την δυναμική νίκης του συνδυασμού Κρήτη Πρώτη Δύναμη στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” επισκέφτηκε τα χωριά Κεραμούτσι , Κορφές, Λουτράκι και τον Κρουσώνα, όπου είχε την ευκαιρία να κάνει μία εκτενή αναφορά στις ενέργειες που έχουν γίνει από την περιφέρεια για τον αγροτικό τομέα με στόχο πάντα την ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια προβολής των κρητικών προϊόντων στο εξωτερικό και τη σύνδεση του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό με σημαντικά οφέλη για τους παραγωγούς.

Επίσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης μίλησε για την πολύ καλή πορεία του έργου κατασκευής της του δρόμου Γάζι -Κρουσώνας που θα αναβαθμίσει σημαντικά ολόκληρη την ορεινή περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου και θα διευκολύνει επίσης σημαντικά τις μετακινήσεις των κατοίκων.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης επισκέφτηκε επίσης την Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης στον Κρουσώνα που είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους πολίτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook