Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας δράσης, εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Πύργου, όταν αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ και άλλων υπηρεσιών, αναγκάστηκαν να καταδιώξουν οδηγό που εκινείτο επικίνδυνα και δεν σταματούσε στα σήματά που του έκαναν. Ο οδηγός τελικά συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, ενώ προκάλεσε φθορές όταν συγκρούστηκε με περιπολικό.

Ο 44χρονος οδηγός από την περιοχή του Πύργου, εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο ύψος της γέφυρας του Αλφειού, όταν έγινε αντιληπτός από περιπολικό της ΟΕΠΤΑ και λίγο έλειψε να συγκρουστούν μετωπικά τα δύο οχήματα. Ο οδηγός με κατεύθυνση προς Πύργο κινήθηκε προς την οδό Ολυμπίων, έκανε κύκλο, εισήλθε ξανά στην οδό Αλφειού, έπειτα με νέο ελιγμό κατευθύνθηκε προς τις Κολιρέϊκές Παράγκες και από εκεί προς την Βαρβάσαινα. Σε αγροτικό δρόμο έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε χαντάκι. Σε αυτή την πορεία, προσέκρουσε πάνω σε σταματημένο περιπολικό, την ώρα που επιχείρησε αστυνομικός να τον ακινητοποιήσει.

Τελικά ο δράστης συνελήφθη όταν έπεσε με το όχημά του σε χαντάκι και διαπιστώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, μετά και σχετική μέτρηση με το αλκοολόμετρο. Σε βάρος του βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα από την Τροχαία Πύργου που φτάνουν τις 2000 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία με αρκετά πλημμελήματα και θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

πηγή: ilialive.gr