Έναν 40χρονο Κινέζο συνέλαβε η αστυνομία γιατί είχε κλειδώσει την πρώην γυναίκα του σε μια καταπακτή επειδή εκείνη αποφάσισε να τον εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κατασκεύασε ένα κελάρι κάτω από το σπίτι του στην πόλη Ντεγιάνγκ της επαρχίας Σετσουάν αφού τον εγκατέλειψαν και οι δύο σύζυγοί του.

kina1.jpg

Έπειτα παρέσυρε την πρώτη του σύζυγο στο σπίτι, υποτίθεται για να κουβεντιάσουν και μετά την αλυσόδεσε μέσα στο κελάρι για να μην ξαναφύγει.

Όσο την κρατούσε κλειδωμένη, ο απελπισμένος άνδρας την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει αν επιχειρήσει να δραπετεύσει, ενώ της επέτρεπε να περπατά μέσα στο σπίτι για λίγο με τον ίδιο παρών και μετά την έδενε και πάλι στο κελάρι.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο άνδρας είχε εμμονή με την πρώην σύζυγό του και δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι τον είχε παρατήσει.

kina2.jpg

Η άτυχη γυναίκα, τρομοκρατημένη πίστεψε τις απειλές του και δεν επιχείρησε να δραπετεύσει, όμως για καλή της τύχη σώθηκε από τα χέρια του άρρωστου άνδρα όταν η αστυνομία πραγματοποίησε προληπτικούς ελέγχους στα σπίτια.

Μάλιστα όλον αυτό τον καιρό που είχε εξαφανιστεί, την αναζητούσε ο νέος της σύζυγος, ο οποίος είχε ενημερώσει και την αστυνομία. Όμως κανείς δεν μπορούσε να την εντοπίσει, αφού ήταν σαν να είχε ανοίξει η γη και να την κατάπιε.

kina3.jpg

Η αστυνομία κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του άνδρα, παρατήρησαν ότι ήταν πάρα πολύ νευρικός. Άρχισαν λοιπόν να ψάχνουν πιο προσεκτικά και έκπληκτοι βρήκαν την αλυσοδεμένη γυναίκα.

Ο άνδρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απαγωγή.

star.gr