Τελευταία ενημέρωση 16:50

Δύο συλλήψεις και 753 δενδρύλλια κάνναβης απέδωσε η σημερινή εξόρμηση των διωκτικών αρχών του Ρεθύμνου για εντοπισμό χασισοφυτειών σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Λατζιμά, τρείς ειδικά διαμορφωμένοι χώροι (φυτείες), όπου καλλιεργούντο επιμελώς, συνολικά επτακόσια πενήντα τρία (753) δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Μέσα στον ώρο της καλλιέργειας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, 24 και 25 ετών, οι οποίοι ευρίσκοντο εντός αυτοσχέδιου καταλύματος.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook