Υπάρχουν πολλά κριτήρια για να επιλέξει κάποιος να ψηφίσει ένα υποψήφιο στις εκλογές. Άλλος επιλέγει άνθρωπο καταξιωμένο επαγγελματικά. Άλλος επιλέγει άνθρωπο έξυπνο, ικανό. Άλλος κοινωνικά ευαίσθητο, καλό οικογενειάρχη και άλλος επιλέγει φίλο γείτονα ή συγγενή.
Για μένα η Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη τα καλύπτει όλα. Είναι πετυχημένη ιατρός, πετυχημένη επιχειρηματίας, καλή μητέρα, ικανή, με αγάπη για το συνάνθρωπό της και πάνω απ` όλα είναι σύντροφος μου τα τελευταία δέκα χρόνια.
Την κα. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη την προέτρεψα εγώ να ασχοληθεί με τα κοινά κατεβαίνοντας υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Ηράκλειο με το συνδυασμό Δύναμη Πολιτών του κ.Λαμπρινού, επειδή πιστεύω σε αυτήν. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα και να έχει πολλές ευθύνες.
Δημιουργεί ευτυχία, αγάπη και έχει άποψη. 
Δίνει μάχη για τα πιστεύω της.
Αντιμάχεται την αδικία.
Δεν δέχεται το “όχι” για απάντηση όταν διαβλέπει καλύτερη λύση.
Δίνει τον εαυτό της για την προκοπή των συνανθρώπων της και η αγάπη της για το συνάνθρωπο είναι άνευ όρων.
Η κα. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται επαγγελματικά, έκανε οικογένεια και παιδιά συνεχίζοντας να ζει στην ίδια πόλη με αποτέλεσμα να γνωρίζει τα τοπικά προβλήματα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ικανή να συμβάλλει στη λύση τους με απλές, βιώσιμες και πραγματοποιήσιμες ιδέες.
Αγαπημένη μου Αθηνά,
Πολλοί λένε ότι πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια γυναίκα.
Δεν ξέρω αν ισχύει το αντίθετο,
Εγώ πάντως σε ότι κάνεις θα είμαι πάντα ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,
Σ` αγαπώ πολύ.

Γιώργος Κοχιαδάκης, Αν. Καθηγητής Καρδιολογίας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook