​Όλα ξεκίνησαν από μια χιουμοριστική φωτογραφία ενός νέου μπαμπά που χαζολογούσε χύνοντας γάλα από το μπιμπερό της νεογέννητης κόρης του στον καφέ του.

Η φωτογραφία αυτή όμως έκανε πάταγο όταν την ανέβασε στο ίντερνετ και οι… συμπάσχοντες μπαμπάδες ζήτησαν κι άλλες.

\"Ο

\"Ο

\"dad1.jpg\"

Έτσι ο Dave Engledow, γνωστός πλέον στο διαδίκτυο ως «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», κάνει θραύση, δημιουργώντας ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τις πιο παράξενες φωτογραφίες που έχετε δει με έναν μπαμπά και την κόρη του.

\"dad2.jpg\"

Το 2012 κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο, το οποίο επανεκδόθηκε σε περισσότερα αντίτυπα το 2013. Τώρα πλέον ολοκλήρωσε ένα λεύκωμα που περιλαμβάνει τις αγαπημένες του φωτογραφίες από την γέννηση της κόρης του μέχρι τώρα.

\"dad3.jpg\"

«Όταν ξεκίνησα αυτή την ιδέα ήθελα απλά να κοροϊδέψω τον εαυτό μου γιατί αισθανόμουν εξουθενωμένος και χρειαζόμουν ύπνο. Ήθελα λοιπόν να καταγράψω ότι αισθανόμουν εκτός τόπου και χρόνου», είπε.

\"dad4.jpg\"

Ο ταλαντούχος μπαμπάς αρχικά φωτογραφίζει την μικρή Άλις μόνη της και μετά τον εαυτό του. Στη συνέχεια μοντάρει τις δύο φωτογραφίες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

\"dad5.jpg\"

Προς το παρόν η κορούλα του διασκεδάζει όλη αυτή τη διαδικασία με τον μπαμπά της, εκείνος όμως λέει ότι θα το σταματήσει αμέσως με το που του πει εκείνη ότι βαρέθηκε.

\"dad6.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook