Σε ανακοίνωσή τους για το ασφαλιστικό πρόβλημα, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων και οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Κρήτης, αναφέρουν τα εξής:
\”Ως εκπρόσωποι της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχειρηματικότητας εκφράζουμε την αγωνία χιλιάδων συναδέλφων μας για τον ολοένα διευρυνόμενο κύκλο της ύφεσης στον οποίο έχει εισέλθει η ελληνική αγορά. 
Ο κλάδος του εμπορίου βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δεινή θέση με αφορμή τα συνεχή φοροεισπρακτικά μέτρα, την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το στέγνωμα της ρευστότητας στην αγορά και την συνεχιζόμενη άρνηση των Τραπεζών να διαθέσουν κεφάλαια, αναχαιτίζοντας με αυτό τον τρόπο τις όποιες προσπάθειες για βιώσιμη ανάπτυξη.
Με αφορμή τις κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει για την Τετάρτη 7/5/2014 ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου, εκφράζομε την αλληλεγγύη μας, την ομοθυμία και συμπαράστασή μας, στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας , που αγωνίζονται για το ασφαλιστικό, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ίδιων και των οικογενειών τους, καθώς και την αξιοπρέπειά τους.
Ζητάμε οι θέσεις για το ασφαλιστικό με βάση των οποίων γίνονται οι κινητοποιήσεις να γίνουν επιτέλους δεκτές από την Κυβέρνηση, γιατί είναι ο μόνος τρόπος επίλυσης του προβλήματος.
Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης
Εμπορικός Σύλλογος Χανίων
Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου
Εμπορικός Σύλλογος Σητείας
Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου
Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας
Εμπορικός Σύλλογος Αγίας Πελαγίας
Εμπορικός Σύλλογος Μακρύ Γιαλού
Εμπορικός Σύλλογος Οροπεδίου Λασιθίου
Εμπορικός Σύλλογος Παλαιόχωρας
Εμπορικός Σύλλογος Χερσονήσου 
Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου 
Σύλλογος Καταστηματαρχών – Επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά « Ο Ιάρδανος »\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook