Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού \”Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου\” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Καμπιτάκη, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού \”με την ενεργή συμμετοχή πλήθους πολιτών, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 05 Μαΐου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των «Ελεύθερων Δημοτών Μαλεβιζίου», τα οποία εξελίχθηκαν σε λαϊκή γιορτή, με τραγούδι, χορό, υπαίθριο θεατρικό δρώμενο από το ΟΜΜΑ στούντιο, λαούτο από τον υποψήφιο με τον Ηλία Λυγερό Αντώνη Φραγκιαδάκη και την ενεργή συμμετοχή όλων!
Μιλώντας κάτω από το ανοιξιάτικο ψιλόβροχο, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Καμπιτάκης τόνισε ότι ο τόπος έχασε τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια μια μεγάλη ευκαιρία να κινηθεί στρατηγικά σε μια πορεία προοπτικής και διασφάλισης ενός αισιόδοξου σεναρίου κυρίως για τους νέους! Η εναλλακτική πρόταση του κυρίου Μαμουλάκη στην κρίση ήταν η επιλογή ταύτισης με τις μνημονιακές επιλογές, και η υπερφορολόγηση των δημοτών! Ο κινέζικος κυβόλιθος έγινε το σήμα κατατεθέν μιας δημοτικής αρχής που μας υποσχέθηκε νέους δρόμους, και έφερε αδιέξοδα!
Το όραμα των «Ελεύθερων Δημοτών» είναι ένα Μαλεβίζι της συμμετοχής και των πολιτών, της παραγωγής, της αξιοπρεπούς εργασίας, της οικολογικής κατεύθυνσης και του δημοκρατικού προγραμματισμού! Το Μαλεβίζι του καθημερινού πολιτισμού και της νεολαίας, το Μαλεβίζι της προστασίας και της επανένταξης των αδικημένων, των οικονομικά και κοινωνικά αποκλεισμένων!
Στόχος μας τόνισε ο Κώστας Καμπιτάκης: «Να καταστεί το Μαλεβίζι μέσω της οργανωμένης ανάδειξης των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων, η Ανάβρα του Νότου! Μηδενική ανεργία, οικολογική συνείδηση και διαχείριση, αναγνωρησιμότητα, ταυτότητα, ενεργειακή αυτάρκεια, κοινωνική συνοχή, υψηλό βιοτικό και πολιτιστικό επίπεδο, βιώσιμη ανάπτυξη, θετικό κοινωνικό αποτέλεσμα, αναβάθμιση της αξίας του τόπου, των περιουσιών και της ίδιας της ζωής!»
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο υποψήφιος περιφεριάρχης με τη Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Απόλλων Φιλιππής. Παρόν ήταν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Μανόλης Βαρδουλάκης, καθώς και πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας και των Ενεργών Πολιτών του Ηλία Λυγερού αντίστοιχα.
Εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις της κοινωνίας Δημιουργούμε το δήμο των πολιτών!
Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου
Υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Καμπιτάκης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook