Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου διαπλάτυνσης του δρόμου της Χρυσοπηγής και της ασφαλούς πρόσβασης των παιδιών στο Δημοτικό Σχολείο, εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
\”Επιτέλους ένα έργο σημαντικό για την ασφάλεια των παιδιών του δημοτικού σχολείου Χρυσοπηγής ολοκληρώνεται. 
Μετά τη διαπλάτυνση του δρόμου και τη δημιουργία χώρου αποβίβασης και επιβίβασης των παιδιών, πριν από δύο χρόνια, έφτασε τώρα η ώρα της ολοκλήρωσης του πεζοδρομίου έξω από το σχολείο με την πλακόστρωσή του αλλά και τη δημιουργία νέου πεζοδρομίου στην απέναντι πλευρά του κεντρικού δρόμου της Χρυσοπηγής. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα μπορούν επιτέλους τα παιδιά μας να είναι πιο ασφαλή κατά την προσέλευση αλλά και την αποχώρησή τους από το σχολείο.
Όλο αυτό το έργο δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν συμπαραστάτης στα χρόνια αιτήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, δεν ήταν η Αντιδήμαρχος Νάνσυ Αγγελάκη, που με την επιμονή της, τις προσπάθειές της και τις παρεμβάσεις της στον Δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη, έγιναν όλα τα παραπάνω.
Προχώρησε όμως ένα βήμα παραπέρα προμηθεύοντας τον σύλλογο, με χρώματα για να βάψουμε το τσιμεντένιο τοιχίο του σχολείου και μας \”επιβάλει\” να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και πιο δημιουργικοί για το καλό των παιδιών μας αλλά και για το μέλλον του σχολείου.
Για όλα τα παραπάνω, την ευχαριστούμε θερμά και της ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο δημιουργική και δραστήρια.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χρυσοπηγής.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook