Η σύζυγος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Σεραφείμ Τσόκα, κα. Μαρία Τσόκα μαζί με την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο, κα. Μαρία Τιτομιχελάκη-Μπέρκη, τέως Διευθύντρια προγραμματισμού της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και την κα. Ελένη Φουστανάκη, πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου, επισκέφτηκαν σήμερα το Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών Πόμπιας (ΚΕ.ΠΕ.Π). 
Το κέντρο φιλοξενεί 30 παιδιά από όλη την Ελλάδα με σοβαρά ψυχοκινητικά προβλήματα. Κατασκευάστηκε το 1985 και από το 2003 ως το 2012 ήταν υπό την εποπτεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, ενώ σήμερα εποπτεύεται από του υπουργείο Εργασίας.
Οι κυρίες Τσόκα και Τιτομιχελάκη-Μπέρκη, ενημερώθηκαν για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο, εξαιτίας της έλλειψης -κυρίως εξειδικευμένου- προσωπικού, όπως κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, φυσικοθεραπευτές, παιδίατροι και παιδονευρολόγοι.
Σημαντικό θέμα, όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων, κα. Φουστανάκη αποτελεί η στασιμότητα που παρουσιάζεται στο έργο ανοικοδόμησης νέου κέντρου σε οικόπεδο που έχει στην διάθεση του σύλλογος, όπου και υπάρχουν οι μελέτες κατασκευής, εντούτοις το έργο δε έχει προχωρήσει σε επόμενο στάδιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook