Με την Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/Τμήματος Δυτικής Κρήτης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χανίων και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Σκουλάκης, σήμερα Τρίτη 6 Μαΐου 2014, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας». 
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στο Δήμο Χανίων. Μεταξύ αυτών ήταν η συνέχιση και ολοκλήρωση του Πολεοδομικού και Χωροταξικού σχεδιασμού, η σύνδεση του ΒΟΑΚ με την πόλη Χανίων, το λιμάνι της Σούδας και το Αεροδρόμιο, η υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης στην πόλη των Χανίων, η διεκδίκηση και χωροθέτηση ελεύθερων χώρων και πρασίνου, η προώθηση από τον Δήμο επενδύσεων στην εξοικονόμηση ενέργειας τόσο στα δημόσια κτήρια και στις αθλητικές υποδομές, κ.α.
Για ένα σημαντικό έργο που έγινε στον τομέα εκσυγχρονισμού των υποδομών και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών στο Δήμο Χανίων, την τριετία 2011-2014, έκανε λόγο ο Μ. Σκουλάκης σημειώνοντας πως «με τεκμηριωμένη διεκδίκηση, καταφέραμε και φέραμε στο Δήμο Χανίων, πόρους και έργα ύψους 60 και πλέον εκατ. ευρώ, από ευρωπαϊκά και εθνικά χρηματοδοτικά προγράμματα, υλοποιώντας έργα ουσίας για τον πολίτη και τον επισκέπτη του τόπου μας». Παράλληλα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων στάθηκε στο σημαντικό ρόλο του ΤΕΕ τονίζοντας πως «η συνεργασία Δήμου και ΤΕΕ είναι απολύτως αναγκαία για τη ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής και δυναμικής του τόπου μας».

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Νωρίτερα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας» συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων. Ο κ. Σκουλάκης ενημερώθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται το πυροσβεστικό σώμα, καθώς οι ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό είναι γνωστές. Εξέφρασε μάλιστα την αμέριστη στήριξή του και εξήρε το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει η υπηρεσία στην κοινωνία των Χανίων. Τέλος, ο κ Σκουλάκης επισκέφθηκε τα ΕΛΤΑ (στην οδό Αναπαύσεως και στην οδό Περίδου) και την Εφορία Χανίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook