Στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, σε φορείς του Νομού πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο συνοδευόμενος από Δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους του Συνδυασμού του « Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών».
Στην συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Μητροπόλεως σε θέματα κοινωνικής πολιτικής όπως το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι και η καλή συνεργασία με την ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων που αναδεικνύουν τον ρόλο και τις δράσεις του ιδρύματος.
Στην ίδια συνάντηση τονίστηκε η ανάγκη συμπόρευσης Δήμου και Εκκλησίας με κοινές δράσεις για την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.
Στην συνέχεια ο κύριος Μαλανδράκης επισκέφτηκε το ΤΕΕ όπου συναντήθηκε με το σύνολο σχεδόν της διοικούσας επιτροπής και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο χωροταξικό, στα έργα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια καθώς και για μεγάλα έργα που αφορούν την επόμενη περίοδο όπως το φράγμα Σεμπρωνιώτη, έργα για την αποκατάσταση της διάβρωσης της παραλιακής Κολυμβαρίου κ.α. 
Ο Δήμαρχος ζήτησε την στήριξη του ΤΕΕ με επιτροπές και παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν την αρμοδιότητα του.
Τέλος ο κ. Μαλανδράκης επισκέφτηκε το οικονομικό επιμελητήριο Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο κ. Μαλανδράκης ζήτησε την βοήθεια στην υλοποίηση σεμιναρίων στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ καθώς και την συμμετοχή του σε επιτροπές του Δήμου για παρεμβάσεις αρμοδιότητας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook