Στον ακρωτηριασμό των δύο ποδιών της γυναίκας που επέζησε σχεδόν μία εβδομάδα παγιδευμένη στο αυτοκίνητό της, προχώρησαν οι γιατροί του νοσοκομείου στο οποίο διακομίστηκε, μετέδωσε την Τρίτη το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

Η 43χρονη Κρίστιν Χόπκινς επέζησε επί έξι ημέρες τραυματισμένη, χωρίς τροφή ή νερό, όταν το αυτοκίνητό της ανατράπηκε και έπεσε σε ανάχωμα στην αμερικανική πολιτεία του Κολοράντο. Η Χόπκινς ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της την Κυριακή, όταν πεζοπόροι αντελήφθησαν τι είχε συμβεί και κάλεσαν για βοήθεια.

Σύμφωνα με τις αναφορές του συνεργείου διάσωσης που έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος, η γυναίκα αιμορραγούσε και δεν ήταν σε θέση να ανοίξει τις πόρτες του οχήματός της.

Η ανύπαντρη μητέρα 4 παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο σύμφωνα με τις αναφορές των γιατρών ήταν επιτακτική ανάγκη ο ακρωτηριασμός των ποδιών της.

«Οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να σώσουν τα πόδια της Χόπκινς εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων της», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας. Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας θεωρείται κρίσιμη αλλά σταθερή.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook