Ο Αντώνης Νικοπολίδης παραδέχθηκε στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο ότι η γυναίκα του τον βάζει στην θέση του και τον συμμαζεύει.

Ο γνωστός τερματοφύλακας δεν θεωρεί ότι τα 29 - η ηλικία που ο ίδιος ντύθηκε γαμπρός- είναι νωρίς για γάμο: «Νομίζω ότι πρέπει να παντρεύεσαι όταν βρεις την κατάλληλη γυναίκα» τόνισε και συνέχισε μιλώντας για τη σύζυγό του, Βάσω: «Δεν θα την έπαιρνα αν δεν με έβαζε στην θέση μου». Ο ίδιος μάλιστα έδωσε το παράδειγμα του 2004, όταν κατέκτησε με την φανέλα της Εθνικής τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης: «Αρχίσαμε και χάναμε τα μυαλά μας, […] πέφτει μετά καμιά παντόφλα και ερχόμαστε στα ίσια μας. [...] Ευτυχώς, αυτά όλα μου συνέβησαν στα 33 μου. […] έπεσε παντόφλα, μου είπε “συμμαζέψου, ζείτε ένα μύθο, όλα τελειώνουν […]” και πράγματι μου έκανε καλό αυτό».

Επιπλέον, διευκρίνισε ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά όταν γνωρίστηκαν, ο ένας εκ των δύο είχε άλλη σχέση. «Καθυστέρησα έναν χρόνο να την πλησιάσω», αποκάλυψε ο Αντώνης Νικοπολίδης συμπληρώνοντας πως η πρόταση γάμου έγινε στο δέυτερο χρόνο της σχέσης τους.


yupi