Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την μεγάλη βραδιά της Ιεράπετρας ! Στην συνέντευξη τύπου για το νέο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ ''Ierapetra United'' το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 17 Μαΐου, στο Βουζουνεράκειο Στάδιο με καλεσμένους τους Βασίλη Σκουλά, Μιχάλη Τζουγανάκη & Γιάννη Χαρούλη, ανακοινώθηκε η έναρξη της προπώλησης σε σημεία στον Νομό Λασιθίου και το Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα τα σημεία είναι : Δισκοπωλείο Progressive (Ιεράπετρα), Dal Mare Cafe (Σητεία), Ζαχαροπλαστείο ''Το Μήλο'' (Άγιος Νικόλαος) και Δισκοπωλείο Αεράκης (Ηράκλειο) ! Η Γενική είσοδος είναι 15 ευρώ !

Οι εκπρόσωποι των φορέων επαίνεσαν τους 3 καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή ενώ υπογράμμισαν τις ουσιαστικές ανάγκες που υπάρχουν, και ευελπιστούν να καλυφθούν απο τους οικονομικούς πόρους που θα προκύψουν απο την εκδήλωση.

Μερικοί απο αυτούς η αγορά Υπερηχογράφου για το Κοινωνικό Ιατρείο, φάρμακα για εμβολιασμούς, πρόσληψη προσωπικού για λογοθεραπεία σε άτομα με αναπηρίες, αγορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αγορά εξοπλισμού διάσωσης & συντήρηση οχημάτων, αναβάθμιση εγκαταστάσεων και πολλά άλλα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν : Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιεράπετρας, Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ατόμων με αναπηρίες, Σύλλογος εθελοντών Χριστιανών Αιμοδοτών Ιεράπετρας, Crete For Life, και σύλλογος ατόμων με σύνδρομο Crohn, ελκώδους κολίτιδας και χρονίων νοσημάτων.
Παράλληλα η εθελοντική ομάδα IerapetraV2 σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Terra Santa διοργανώνουν οργανωμένα group απο το Ηράκλειο προς την συναυλία με συνολική τιμή 25 ευρώ (Συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά, το εισιτήριο και η επιστροφή). Για να κλείσετε θέση θα πρέπει να καλέσετε στο 2810-390912.