\”Ζεσταίνει τις μηχανές\” ενόψει εκλογών ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας την αρχή με μία συνάντηση κρητικών της Αττικής.

Ο βουλευτής της Β΄Αθηνών, υποδέχτηκε τους συμπατριώτες του την Τρίτη το βράδυ, σε μία ζεστή συγκέντρωση στο γνωστό κρητικό στέκι του Αμαρουσίου «Κρήσσα Γη».

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν πολλοί εκπρόσωποι του κρητικού στοιχείου της Αττικής.

Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Παγκρητίου Ένωσης, μέλη του Δ.Σ. της Κρητικής Εστίας, η Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης Γυναικών και του Συνδέσμου Γυναικών Χανίων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων, εκπρόσωποι τοπικών κρητικών σωματείων, κρήτες υποψήφιοι και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι δήμων της Αττικής καθώς και εκπρόσωποι της εκκλησίας και του ιατρικού κόσμου με καταγωγή από το νησί.

\"\"

\"\"

Η συνάντηση δεν περιορίστηκε στην πολιτική συζήτηση για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές αλλά και στα ζητήματα που απασχολούν την Κρήτη.

Εκεί, μεταξύ ρακής και κρητικών παραδοσιακών εδεσμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να εξηγήσει από κοντά στους κρήτες φίλους του και την δουλειά που γίνεται στο Υπουργείο του για την μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook